Kesäkuulumisia

Huh hellettä. Kesän paahtavasta kuumuudesta viis, Heda on nyt taitettu ja oikoluettu. Haikeinta ja jännittävintä on aina, kun kirja ei ole enää omissa käsissä. Jatkossa se elää omaa elämäänsä. Seuraavaksi kirja lähtee painoon ja ilmestyy suunnitelmien mukaan syyskuun lopussa.

 

Kesällä olen myös kirjoittanut uutta romaania, suunnitellut seuraavaa ja lukenut enemmän kirjoja kuin pitkään aikaan. Suurin osa niistä on ollut kotimaisen kirjallisuuden opintoihini liittyviä tenttikirjoja, mutta onpa minulla ollut aikaa myös lukea uudelleen Harry Pottereita – kuvitettuina laitoksina, tällä kertaa – ja tutustua Philip Pullmanin Universumin tomu -sarjaan, joka sijoittuu osittain samoihin maisemiin kuin käsikirjoitus, jota parhaillaan viimeistelen.

Juuri nyt haaveilen monestakin syystä matkasta Huippuvuorille. Tällä kertaa täytyy kuitenkin tyytyä karkaamaan hellettä ja julkisivuremonttia Turkuun, hotellihuoneeseen, jossa toivottavasti on hyvä ilmastointi.

Ensi viikolla julkaisen Hedan teaser-trailerin ja ensimmäisen postauksen blogisarjassa interaktiivisen fiktion kirjoittamisesta!

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s