Loppu 6

Punahilkka ei avannut ovea, vaikka koputukset sen kun voimistuivat. Hän kertoi kuiskaten isoäidille, että oli nähnyt suden metsässä.

Punahilkka auttoi isoäidin nopeasti ylös ja he kömpivät komeroon piiloon. hetken mielijohteesta Punahilkka otti uunista myös mustikkapiirakan ja nappasi sen mukaansa komeroon. Juuri, kun hän oli sulkenut kaapin, susi huomasi oven olevan lukitsematon ja marssi sisään.

Hetken ympärilleen vilkuiltuaan se huomasi komeron ja lähti hiippailemaan sitä kohti. Punahilkka oli kuitenkin valmiina – kun susi avasi kaapin oven, hän oli jo kohottanut piiraan ja heittänyt sen päin sutta. Kun susi kaapi täytettä silmistään, Punahilkka ja isoäiti pyyhälsivät ulos ja lukitsivat oven ulkoa käsin.

Myöhemmin ihmisiä pelkäämätön city-susi siirrettiin toiseen metsään.

LOPPU

Palaa tästä takaisin alkuperäiseen artikkeliin.